Kansliet tillfälligt stängt den10 maj

4 maj, 2022

Den 8 – 10 maj är vi på Riksårsmöte och kansliet är därför stängt tisdagen den 10 maj. Öppet som vanligt den 17 maj. /KHN

Senaste nyheterna

Kansliet sommarstänger

Tisdagen den 7 juni är sista öppethållandedag innan kansliet stänger för sommaren och åter öppnas tisdagen den 16 augusti. Vår e-postadress sthlm@flottansman.se kommer dock att bevakas under hela sommaren och hemsidan kommer att uppdateras med aktuell information. /...

läs mer

Örlogsbesök till Stockholm

Den tredje juni kommer ca 40 örlogsfartyg från olika nationer att förtöja runt om i Stockholm med anledning av att den årliga marinövningen Baltops (Baltic operations) i år kommer att inleda övningen med samling och ordergivning i Stockholm.

läs mer

af Chapman “kommer hem”

Under morgonen den 4 april kommer af Chapman bogseras från Beckholmen till sin ordinarie förtöjningsplats vid Skeppsholmen. För att fira detta kommer hon att föra stor flaggning under färden. / KHN

läs mer