Bokverket Marinen 500 år klart för avhämtning

22 mars, 2022

Om du vid din beställning av böckerna angav att du ville hämta dem hos din förening går det alldeles utmärkt att besöka vårt kansli på Teatergatan 3, tisdagar mellan klockan 09.00 – 16.00. (Vi äter lunch vid 11-tiden och om du kommer ca klockan 12.30 – 14.00 kan det hända att vi befinner oss i konferensavdelningen på våning 5. Är kanslidörren låst ska du därför åka upp till konferensavdelningen så får du hjälp att hämta dina böcker)

KHN

Senaste nyheterna

Nationaldagsfirande

I år avser vår förening att delta i nationaldagsfirandet genom att den 6 juni ingå i den procession med fanor som går från Kungsträdgården till Skansen och att efter ankomst delta i fanborgen vid Solliden. Anmäl dig till kansliet om du vill delta i FM grupp....

läs mer

Riksårsmötet 2023

Förberedelserna för Riksårsmöte 2023 är nu klara och du finner all information om mötet genom att besöka förbundets hemsida www.flottansman.se och fliken Riksårsmöte. / KHN

läs mer

”Utsålt” föredrag den 14 februari

Christian Allermans föredrag om Ukraina den 14 februari har väckt stort intresse. Lokalen har fyllts, vilket innebär att vi tyvärr inte kan ta emot fler anmälningar / KHN

läs mer