Bokverket Marinen 500 år klart för avhämtning

22 mars, 2022

Om du vid din beställning av böckerna angav att du ville hämta dem hos din förening går det alldeles utmärkt att besöka vårt kansli på Teatergatan 3, tisdagar mellan klockan 09.00 – 16.00. (Vi äter lunch vid 11-tiden och om du kommer ca klockan 12.30 – 14.00 kan det hända att vi befinner oss i konferensavdelningen på våning 5. Är kanslidörren låst ska du därför åka upp till konferensavdelningen så får du hjälp att hämta dina böcker)

KHN

Senaste nyheterna

Kansliet stängt under julhelgen

Kansliet stänger efter luciakaffet den 12 december och öppnar åter igen tisdagen den 9 januari 2024. Kansliet kan dock även under stängningsperioden nås via e-post sthlm@flottansman.se  

läs mer

Ny rutin för betalning av medlemsavgifter från år 2024

Från och med nästa år förändras rutinerna för utskick, betalningsmarkering och bokföring av medlemsavgifter till Flottans Män i Stockholm. Efter årsskiftet kommer du att få en faktura från Flottans Män genom MyClub, som är det företag som under många år hyst vårt...

läs mer

Lille Jul fullbokad

Ett rekordstort antal kamrater har anmält sig till vår julkryssning den 26 november. Alla platser är slut och vi kan inte ta emot fler bokningar / KHN

läs mer