Anmäl dig till årsmötet den 17 mars

20 februari, 2022

Glöm inte anmäla dig till årsmötet i Sjöfartshuset klockan 17.30 den 17 mars
Alla medlemmar är välkomna till årsmötet, men om du vill ”förgylla” det med att äta middag med oss ska du senast den 5 mars ha betalat in måltidsavgiften, 250 kronor, till pg 35 80 22 – 2 samt meddela kansliet att du kommer (gäller även om du inte vill äta)

Senaste nyheterna

Kansliet sommarstänger den 4 juni

Kansliet stänger tisdagen den 4 juni och öppnar åter tisdagen den 13 augusti. Dock går det att komma i kontakt med kansliet via e-post sthlm@flottansman.se under hela sommaren. / KHN

läs mer

Inbetalningar till Flottans Män Stockholm

Inbetalningar till föreningen ska göras till bankgiro 827-7071. Föreningens plusgirokonto 358022-2 används för medlemsavgifter och man kan inte skriva något annat än ett OCR-nummer i meddelandefältet. Eftersom bokföring görs maskinellt läses inte eventuell annan text...

läs mer