Natoflaggan fladdrar i Högsby.

18 mars, 2024

Måndagen den 11 mars ombesörjde ordföranden i Flottans män Kalmarsund, Roland Stengård att

Natoflaggan stolt fick fladdra i Högsby kommun.

Senaste nyheterna

Flottans mäns tillkomst och Natos organisation

    Onsdagen den 10 april var det medlemsmöte med ett digert program. Göran Lövgren och Ingemar Elofsson berättade om FM:s tillkomst med Stockholms-klubben 1935. Året efter ville man bilda en förening i Karlskrona, men Holmamiralen tyckte inte det behövdes…...

läs mer

Flyget och flyvapnet nu och då.

Onsdagen den 13 mars höll Sven Scheiderbauer, F10 Ängelholm, ett fängslande föredrag om såväl hur konsten att flyga utvecklats som vårt eget flygvapen gjort likaledes. Efter skaffning, sedvanliga goda mackor med kaffe, vidtog ett välbesökt årsmöte som avlöpte...

läs mer

Konspirationsteorier

Vår käre sekreterare Ulf Wikström höll onsdagen den 6 december ett rafflande föredrag om en rad olika konspirationsteorier.  

läs mer