Kamratafton okt -21
Ca 30 personer

 

Kvällens föreläsare Ulf Ängemo höll ett trevligt föredrag om sin senaste höstresa -21 med fru och nya husbilen i valda delar av Europa.
Det blev en rolig och detaljrik reseskildring med många poäng och där man kände att man själv var med på resan.
Tack Ulf och välkommen igen med nya upptåg. Hoppas prestationsvinet smakade.

Foto: Leif Leihed

Stort tack till klubbmästare Mats Leminger, med för dagen en mycket decimerad köksgrupp. Detta håller naturligtvis inte i längden att vara så få som ska serva så många. När vi börjar ta in fullt, ryms ca 40 personer.

 

 

 

 

Kamrater!

Vi är ett fåtal personer som genom åren lägger ner ganska mycket jobb för vår förening. Det gör vi gärna, men även vi har begränsningar.

Det finns plats för fler hjälpande händer.

Vi får t.ex. aldrig glömma att vi är ansiktet utåt med vår vackra Marinstuga som ligger mitt i ett bostadsområde. Det kräver underhåll på både framsidan och innergården, inkl. stugorna.
Även insidan av Marinstugan kräver ett fräscht inslag, med tanke på uthyrningar, som är nödvändigt för föreningens ekonomi.

Köket är en viktig kugge i föreningen Här måste vi flagga för en uppryckning att så långt det går, ha full besättning på våra sammankomster. Det underlättar för alla.
Ska vi fortsättningsvis ha våra sammankomster/festligheter så är receptet klart, full besättning i köket.
Det vore långsökt att behöva köpa in tjänster för att hålla igång en förening med ca 180 medlemmar.

Med detta sagt riktas en vädjan till dig som medlem att ställa upp på något av det som behöver göras under året, ute eller inne, ensam eller tillsammans med någon.

Välkommen att vara en hjälpande hand, när du kan.

Köksintresse: klubbmästare Mats Leminger 0705 61 04 31.

Övrigt ordf. Ulf Ängemo 0703 50 09 14.