Vi har fått nytt bankgiro

5 april, 2023

 

OBS! Vi har fått ett nytt bankgiro med nr 143-0602 som gäller fr.o.m. nu.
Vi har även ett swishnummer 123 292 70 77.

Detta innebär att det gamla plusgirot inte kan användas längre.

Senaste nyheterna

Nyheter från Marinmuseum

Här kan du läsa de senaste nyheterna från Marinmuseum. Det kommer ut ett nyhetsbrev med jämna mellanrum. Du kan läsa det här om du klickar på knappen nedan. Det går också att prenumerera så att du får nyhetsbrevet direkt hem i din e-postlåda. Det gör du genom att...

läs mer

Berättelser och skrönor

  På hemsidan under ”Berättelser och skrönor” och under ”Fotoalbum” kommer vi att publicera medlemmarnas egna berättelser, foton mm. Det behöver inte vara självupplevt utan kan vara en skröna med kanske ett uns av sanning. Om du inte har möjlighet att skriva...

läs mer