Nyhetsbrev från Marinmuseum

5 augusti, 2022

Här kan du läsa det senaste nyhetsbrevet från Marinmuseum.

Nyhetsbrevet

 

 

 

Senaste nyheterna

Veterantecken

Veterantecken för 20-års medlemsskap kommer att utdelas på Grillfesten med Marin anknytning den 27 augusti till: Leif Carlsson, Johan Eliasson, Mats Eliasson, Per Johannesson, Anders Karlsson, Tomas Magnusson, Per Runesson, Kaj Svensson, Leif Tillberg, Rolf...

läs mer

Marinen 500 år

I Karlskrona firas Marinen mellan den 12-14 augusti 2022 där Marinens dag den 13 augusti kl 10.00-16.00 är huvudattraktionen. På grund av det förändrade säkerhetsläget kommer Marinens dag att flyttas från Örlogshamnen till Bastion Aurora och firas i mindre skala....

läs mer

Ronneby hedrar Flottan

Ronneby hedrar i sitt årliga blomsterarrangemang vid Rådhuset, Flottan som i år fyller 500 år, och även våra fina Skonerter, HMS Falken & Gladan som utbildat Flottister i 75 år.

läs mer