Ronneby hedrar Flottan

20 juni, 2022

Ronneby hedrar i sitt årliga blomsterarrangemang vid Rådhuset, Flottan som i år fyller 500 år, och även våra fina Skonerter, HMS Falken & Gladan som utbildat Flottister i 75 år.

Senaste nyheterna

Veterantecken

Veterantecken för 20-års medlemsskap kommer att utdelas på Grillfesten med Marin anknytning den 27 augusti till: Leif Carlsson Johan Eliasson Mats Eliasson Per Johannesson Anders Karlsson Tomas Magnusson Per Runesson Kaj Svensson Leif Tillberg Rolf...

läs mer

Marinen 500 år

I Karlskrona firas Marinen mellan den 12-14 augusti 2022 där Marinens dag den 13 augusti är huvudattraktionen då allmänheten bjuds in att besöka Örlogshamnen klockan 10.00 – 16.00. På grund av det förändrade säkerhetsläget kommer inga besök ombord att tillåtas. Under...

läs mer