Vi har jul och nyårsuppehåll!

14 december, 2022

Flottans Män i Malmö har haft sitt sista möte för året
och har nu uppehåll fram till årsmötet i februari 2023.
Datum för detta möte är inte bestämt än.

Vi önskar alla medlemmar en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

Senaste nyheterna

Möte med julbord 12 december!

Det är dags för årets Julbord hos Flottans Män i Malmö! Måndagen den 12 december 2022 kl. 18.30 i HSB-lokalen på Kulladalstorg 7. Vid mötet serveras Kniv & Gaffels julbord (se deras hemsida). Och som förra året, bilförare får starkvarorna med sig hem! Alkoholfritt...

läs mer

Flottan har firat 500-års jubileum i Malmö!

Fredagen och lördagen 23-24 september var delar av Svenska Flottani Malmö som en del av sitt 500-års jubileumsfirande under 2022.Klicka här för komma till vår Bildsida där det finns massor av bilder från besöket!  Klicka här för att läsa mer om 500-årsfirandet på...

läs mer

Radioprogram om 500-årsjubileet.

Vetenskapsradion har nu ett intressant program om att Flottan fyller 500 år i år! De berättar även lite om hur det ska firas: Flottan fyller 500 7 juni 2022 - Vetenskapsradion Historia | Sveriges Radio

läs mer