Hamnbesök och Evenemang i Malmö

15 september, 2022

Vi besöker Malmö hamn fredagen den 23 september.

Nu är programmet för Marinen 500 i Malmö klart!
Hamnbesök och Utställningsområdet är vid Smörkontrollen och gla Svävarterminalen i Malmö Mamn.
Vi kommer att resa dit i samlad tropp på fredagen den 23/9. Vi reser med tåg! Om vi skulle åka med bilar, får vi gå en lång sträcka från parkeringsplats. Dessutom kostar parkering minst 30:-/timme. Gångavstånd från Malmö C till utställningsområdet är endast 2-300 meter. Och bilfritt.

Vi åker med Öresundståg från Ängelholm klockan 8.34 (Helsingborg 9.10) och är i Malmö klockan 9.51
Jag eller Lars Blom köper gemensam biljett, då får vi “tilsammansrabatt, 25%” på ordinarie pris som är 214:- t.o.r.

Vi äter en gemensam lunch eller fika i Malmö före hemresan. Kanske Marinen har något att bjuda på? På tåget finns ingen servering, glöm ej ta med eget vatten!

Jag har haft kontakt med projekledaren Örlkn Johan Melin. Han hälsar oss välkomna till Malmö. Han kommer antingen själv eller avdela en Sjöman, som tar emot och guidar oss.
På grund av omvärldsläget är alla besök av civilla ombord i fartygen inställda! (Undantag föranmälda och noggrant kontrollerade rekryteringsgrupper-gymnsieelever.)
Om ni vill resa med, så anmäl gärna på mejl angelholm@flottansman.se eller skriv i pärmen i Kajutan eller ring alt. sms,a Bertil på 070 2572366.
Det går givetvis utmärkt att bara dyka upp på statinen.
Hälsningar
Bertil Lundvall
Ordf.
p.s. Glöm inte att anmäla dig till den kommande Ärtsoppa med Fläsk, torsdag den 20 oktober. Dessutom fortsätter de välbesökta söndagsfrukostarna varannan söndag, året ut.

Senaste nyheterna