Anslagstavlan

Här finner du anslag om litet av varje.
Klicka på bilderna för mer information!

Pikétröja med FM Logga
Pris: 495: -

Flottans Män i Malmö har som tagit fram en pikétröja,
i högsta kvalité med broderad FM logga.
För beställning, kontakta Ordförande eller Kassör.


__________________________________________________________

Boken "Sjöminan under kalla kriget"
Pris: 250: -Tolv författare medverkar i boken – alla med kunskap och erfarenhet från minkrig under kalla kriget. Inte bara rent militära aspekter behandlas i boken. Folkrätt, sjöjuridik, teknik samt minkrigföringens konsekvenser för civil sjöfart ges även utrymme. För att skapa en historisk bakgrund till sjöminans ursprung, användning och utveckling utgör en historisk tillbakablick en del av boken. Förordet är skrivet av FoKK:s forskningsledare, professor Kent Zetterberg. Marininspektören, konteramiral Jan Thörnqvist har bidragit med en efterskrift.

Finnes till försäljning i markan och på våra möten.
Kontakta kassör eller mötesansvarig om ni är intresserade!
________________________________________________________________________Boken "Sjöstycken"
Pris: 250: -

I samband med Carl Krusells föredrag inköpte föreningen 10 exemplar av hans bok.
Finnes till försäljning i markan och på våra möten.
Kontakta kassör eller mötesansvarig om ni är intresserade!
________________________________________________________________________

Öresundsfiske
- Sveriges bästa fiskevatten!

Välkommen till Öresundsfiske

Välkommen till oss på Öresundsfiske och Sveriges bästa havsfiskevatten. Vi bedriver turfiske efter torsk, havsöring, sill, makrill, plattfisk m.m. i södra Öresund. Med Limhamn som utgångshamn når vi massor av heta fiskeplatser på såväl de korta turerna som de lite längre.
Båten kan med sitt rymliga akterdäck ha maximalt 10 personer ombord. Dock begränsar vi ofta antalet fiskande för största möjliga utbyte. Att fiska från en lite mindre turfiskebåt är gemytligt och ger bra möjlighet till fina fångster.Vi vänder oss till såväl nybörjare som mer erfarna sportfiskare, enskilda eller grupper, privatpersoner eller företag. Utrustning finns att hyra ombord och skepparen bistår gärna med råd och tips avseende betesval och fisketeknik.

De flesta turerna riktas mot traditionellt torskfiske. Varje fredag kör vi en specialtur som kan vara långtur efter torsk, havsöringstrolling, plattfiskmete m.m.