FACEBOOK: VI SOM LEGAT I FLOTTAN

2015-03-24 VI SOM LEGAT I FLOTTAN

Flottans män har beslutat att vi skall sprida våra budskap på bredare front. Vi skall samtidigt jobba mer för att visa att vi fins och samtidigt skapa olika sätt att försöka värva in flera medlemmar till Flottans män. Webbmaster FM Kristianstad har skapat en grupp på FACEBOOK som heter VI SOM LEGAT I FLOTTAN som vi kommer att använda till ovan nämnda. Här kan du gå in och kolla på gamla bilder, språka med gamla sjökamrater och kanske hitta en gammal sjöpolare. Om du redan har ett konto i FACEBOOK så klickar du blå länken nedan (VI SOM LEGAT I FLOTTAN) så kommer du direkt till gruppen VI SOM LEGAT I FLOTTAN. Är du redan med i gruppen så kommer du direkt in i flödet annars så ansöker du om att få vara med, sen tar det en dag eller två så är du med i gruppen.

    VI SOM LEGAT I FLOTTAN

Om du inte är med i FACEBOOK och vill gå med så kan du klicka på den blå texten under bilden där en manual för hur då går med i FACEBOOK kommer upp.

   MANUAL ATT GÅ MED I FACEBOOK

Tänk på att gruppen VI SOM LEGAT I FLOTTAN är en sluten grupp och det är bara gruppmedlemmar som ser och kan läsa våra kommentarer.

Tanken med att ha gruppen sluten är att vi kan ha lite mer berättelser på djupet, och då är det bara gruppmedlemmar som kan läsa och se. Har du frågor eller behöver hjälp så kan du kontakta Ordf Elofsson FM Kristianstad navyman@tele2.se 0708 938515

Denna FACEBOOK grupp är ett utmärkt komplement till våra hemsidor. Idag består gruppen av över 1500 medlemmar av variernade ursprung. Många lägger in härliga bilder och det är många som redan hittat gamla vänner genom denna grupp. I de undersökningar jag gör med jämna mellanrum så visar det sig att är det många av dessa som är med i denna grupp som inte är med i FM och dom välkomnar vi naturligtvis med öppna armar.

Fins det något mer jag kan använda FACEBOOK sidan till?

Du kan använda den och gå till bildarkivet och ladda ner bra bilder.

Du kan t,o,m ha ett föredrag på något månadsmöte om sidan och visa vad du kan göra här.

Du kan söka efter personer, fartyg mm.

 

 ANDRA INTRESANTA SIDOR PÅ FACEBOOK. (uppdateras)

 PATRULLBÅTSVETERANER (sluten grupp, ansök)

 FLOTTAN (öppen grupp)

 Flottans/Marinens uniformspersedlar (köp,byt sälj, öppen grupp)

 ÄLVSNABBEN